activiteiten

Boottochten in Porec

Een heerlijk uitje op de Adriatische Zee!

De warme zon op je huid, heerlijk helder water zo ver je kunt kijken… Een boottocht in Porec is een moment om even lekker bij te bruinen en uit te rusten. Want wat is nu een betere manier om de stranden en de Adriatische Zee te bekijken dan door lekker te relaxen op het water tijdens een boottocht in Porec?

Bekijk de Kroatische kustlijn vanaf de boot

De stranden rond Kroatië zijn prachtig, en de Adriatische Zee filmachtig azuurblauw. In combinatie met een heerlijk klimaat, is het geen wonder dat er langs de kust van Porec zoveel boottochten worden gemaakt. Een boottocht in Porec wordt gezien als hoogtepunt van jouw jongerenvakantie.

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Catamaran Relaxing Cruise in Porec

De meeste boottochten houden in dat je met een catamaran de zee op gaat. Een heerlijke manier om een dagje te relaxen op een mooie boot! Wil je even bijkomen van een lange nacht doorhalen? Dan is een middag op de Relaxing Cruise echt iets voor jou! Op de Relaxing Cruise zijn ligplekken aanwezig om even lekker te kunnen zonnen en uiteraard zijn er regelmatig stops om even een verfrissende duik te nemen. Met daarnaast nog relaxte muziek op de achtergrond, entertainment door het personeel op de boot en onbeperkte drankjes wordt dit een heerlijke tocht! Een heerlijke manier om een dagje te relaxen op een mooie boot!

Feesten op zee: Party Cruise!

Naast de Relaxing Cruise kun je er ook voor kiezen om een tochtje te maken met de Party Cruise. Onbeperkt eten en drinken, de vetste beats én de ondergaande zon op de achtergrond. Op deze Party Cruise kun je dik feesten!

Boottochten in Porec boeken

De meeste reisorganisaties bieden excursies zoals de Relaxing Cruise en de Party Cruise aan. Je kunt bij de reisorganisatie om meer informatie vragen en via hen een boeking doen voor een boottocht, maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf te ondernemen en plaatselijk een boottocht uit te zoeken. Een Relaxing Cruise kost rond de 25 euro, een Party Cruise rond de 20 euro.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec! Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan...

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec! In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De ...