feesten

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec!

Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan gaan. Het uitgaansleven is een belangrijk punt voor vrijwel alle jongeren die op vakantie gaan. In Porec valt er niets te klagen wat betreft het uitgaansleven. Er zijn vele leuke kroegen en discotheken te vinden. Als je zeker wilt weten dat je niets mist wat betreft het uitgaan in Porec, dan moet je sowieso verder lezen. Hieronder vind je namelijk nog meer informatie over de leukste activiteiten op gebied van uitgaan.

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Kroegentocht

Net aangekomen in Porec? Dan is de kroegentocht zeker een aanrader. Tijdens de kroegentocht ga je samen met andere Nederlanders, het uitgaansleven van Porec ontdekken. Je gaat tijdens deze avond langs verschillende kroegen en krijgt een goede indruk van de sfeer in Porec. Naast dat het een heel erg gezellige avond is, is de kroegentocht ook nog eens heel erg handig. Na deze avond weet je namelijk precies waar alle gezellige plekjes zitten in Porec. Dit scheelt natuurlijk weer een hoop tijd en moeite. Daarnaast is de kroegentocht ook een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen. Misschien maak je wel nieuwe vrienden waarmee je de volgende avonden mee uit kan gaan. Ben je dus nieuwsgierig naar het uitgaansleven in Porec? Ga mee met de kroegentocht en proef van het bruisende uitgaansleven!

Summer Carnival

Voor iedereen die compleet los wilt gaan, is er Summer Carnival. Summer Carnival is een feest dat wordt gehouden in club Villa. Dit feest is net wat anders dan andere feesten. Met goede Dj’s, lekkere beats en overheerlijke shotjes en cocktails, geeft Summer Carnival 100% feestgarantie. Club Villa is een prachtige openluchtclub. Meer informatie over deze club vind je onder het kopje “uitgaan”.

Beachmasters VIP Armband

Ben jij ook altijd zoveel geld kwijt aan al dat gefeest? Dan is de Beachmasters VIP Armband een goede oplossing voor jou geldprobleem. Met de Beachmasters VIP Armband krijg je namelijk kortingen en voordelen bij verschillende kroegen. Ook bij restaurants en winkels kan je korting krijgen met de VIP Armband. Daarnaast heb je ook nog gratis entree bij verschillende discotheken! De Beachmasters VIP Armband is dus zeer handig voor de echte feestgangers onder ons. Bespaar geld en ga voor de Beachmasters VIP Armband! Wil je meer weten over de bovenstaande activiteiten? Vraag dan je reisleiding om meer informatie. Zij kunnen je meer vertellen over de plaats, prijs en andere voorwaarden. Ook voor de Beachmasters VIP Armband kun je terecht bij je plaatselijke reisleiding.

Meer toffe uitgaansgelegenheden checken?

Naast de bovenstaande activiteiten op gebied van uitgaan, zijn er natuurlijk nog veel meer kroegen en discotheken waar je flink los kunt gaan tot in de late uurtjes. Wil je meer weten over deze uitgaansgelegenheden? Kijk dan op de site even onder het kopje “uitgaan”. Hier vind je veel meer informatie over alle clubs en kroegen in Porec. Ook worden er regelmatig berichten geplaatst op de blog van de site. Deze berichten zijn interessant voor alle Nederlandse jongeren die naar Porec gaan of willen gaan. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec! Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan...

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec! In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De ...