informatie

Duiken in Porec

Ontdek de wondere onderwaterwereld van Porec!

Wil je tijdens jouw jongerenvakantie in Porec ook wel eens een dagje wat anders doen dan op het strand liggen? Ga dan duiken in Porec! Je kunt alleen, of gezellig met wat vrienden, de wondere onderwaterwereld verkennen.

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Duikplekken rondom Porec

Met de prachtige heldere en schone zee van Poreč is duiken hier echt plezier! Onder water zijn veel schipwrakken zoals dat van Numidia, tunnels, hydra-archeologische bezienswaardigheden, en grotten. Het wrak van Numidia is met een lengte van 120m en een diepte van 35m een van de grootste wrakken in de Adriatische zee. Ook rif is te vinden in het water bij Poreč, vooral rond de rotseilanden. Deze zijn voor zowel amateurs als meer ervaren duikers bereikbaar.

Waar kan ik duiken in Porec?

Er zijn verschillende duikscholen te vinden in Porec, bijvoorbeeld duikcentrum ‘Porec’. Dit duikcentrum ligt op 10 minuten loopafstand van het centrum van Porec. Ook bieden de meeste reisorganisaties excursies aan zoals een dag duiken of snorkelen in Porec. Je kunt bij de reisorganisatie om meer informatie vragen en via hen een boeking doen, maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf te ondernemen en plaatselijk een duikschool uit te zoeken voor een duik in de wondere zee van Porec.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec! Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan...

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec! In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De ...