vliegreizen

Vliegen naar Porec

Goedkope jongerenvakanties met het vliegtuig

Ben jij ook al aan het kijken voor een vakantie in Porec? Dan zul je gemerkt hebben dat reisorganisaties vaak twee opties aanbieden: een busreis of een vliegreis naar Porec. Vliegen naar Porec is de beste optie wanneer je geen geduld hebt om uren in een bus te zitten, en je bovenal fit wil aankomen op je vakantiebestemming.

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Hoeveel kost een vliegreis naar Porec?

Uiteraard betaal je voor een vliegreis naar Porec meer geld dan voor een busreis. Het voordeel van een vliegreis is wel dat de reis een stuk minder lang duurt én comfortabeler is dan bij een busreis het geval is. In veel gevallen zitten de vliegtickets naar Porec bij de prijs van je reisorganisatie inbegrepen, maar eventueel kun je ook goedkoop vliegen naar Porec met goedkopere vluchtmaatschappijen zoals Ryanair of Transavia.

Vliegduur naar Porec

Vanaf Amsterdam duurt een vlucht naar de luchthaven Pula ongeveer 2 uur. Vanaf Pula is het nog één uur rijden naar Porec.

Luchthaven/vliegveld in de omgeving van Porec

Porec heeft geen eigen luchthaven, maar de luchthaven Pula is in de directe omgeving van Porec. Alle vluchten naar Porec gaan via de luchthaven van Pula, om vervolgens per bus verder te reizen naar de eindbestemming Porec. De busreis van de luchthaven naar de verschillende accommodaties in Porec duurt ongeveer één uur.

Meer informatie over de luchthaven

Meer informatie over de luchthaven Pula is te vinden op de websites van de betreffende luchthavens. Met vragen over de vluchtinformatie van Amsterdam naar Porec kun je ook bij je reisorganisatie terecht.

Vervoer van de luchthaven naar Porec

Zoals hierboven al genoemd is, vlieg je op de luchthaven van Pula. Vanuit Pula wordt je door de reisorganisatie opgehaald en in ongeveer een uur naar je accommodatie in Porec gebracht. Reis je niet met een reisorganisatie, dan is er een mogelijkheid om met een gewone bus of een taxi de reis te vervolgen naar Porec.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec! Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan...

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec! In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De ...