feesten

Lighthouse Music Club

Een van de grootste discotheken in Porec!

Wil jij keihard feesten in een openluchtdiscotheek, waar je helemaal los kunt gaan met internationale DJ’s? Tijdens jouw jongerenvakantie in Porec moet je de Lighthouse Music Club zeker bezoeken!

De Lighthouse Music Club is iets kleiner dan de grootste openluchtdiscotheek Byblos in Porec, maar daarom zeker niet minder de moeite waard. Deze grote luxe club is gelegen in Vodnjan, ongeveer 30 km van Poreč. De reisorganisaties GoGo, X-travel en Beachmasters huren regelmatig bussen om deze club te bezoeken. De Lighthouse Music Club is een van de grootste clubs in de buurt van Poreč en is volledig buiten.

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Internationale top DJ’s!

Kom hier om met je vrienden om los te gaan met internationale DJ’s zoals Shapsehifters en Joris Voorn. Je zult versteld staan van de uitgebreide drank kaart, en je hebt de mogelijkheid om lekkere snacks en broodjes te bestellen. Ideaal als je van al dat dansen en drinken honger hebt gekregen, of gewoon zin heb in een late night snack. En heb jij het ondanks de frisse lucht in openluchtclub Lighthouse Music Club bloedheet gekregen? Dan kan je een verfrissende duik nemen in het zwembad!

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec! Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan...

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec! In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De ...