informatie

Kayakken in Porec

Een actief uitje met veel avontuur!

Vind jij het ook superleuk om tijdens jouw jongerenvakantie in Porec iets actiefs te doen? Lijkt het je heerlijk om de hele dag op het water te zitten, waarbij je ook nog eens het avontuur opzoekt? Dan is kayakken in Porec écht iets voor jou!

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Waar kun je kayakken?

Beleef een avontuurlijke dag in Rovinj. Daar zul je niet alleen peddelen in de boot, maar ook eilandhoppen, snorkelen en lekker genieten van de zon! De ideale dag voor zowel avontuur als ontspanning. En daarbij krijg je ook nog eens een lekkere lunch!

Kayakken in Porec boeken

De meeste reisorganisaties bieden excursies zoals kayakken aan. Je kunt bij de reisorganisatie om meer informatie vragen en via hen een boeking doen voor een tocht met een kayak, maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf te ondernemen en plaatselijk een kayaktocht uit te zoeken.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec! Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan...

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec! In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De ...