feesten

Café del Mar

Een prachtige loungebar

Vind jij het heerlijk om te relaxen, en zoek je tijdens jouw jongerenvakantie in Porec een goede plek voor een lekkere loungesessie met je vrienden of vriendinnen? Dan kun je het beste naar Café del Mar!

Café del Mar is een prachtige loungebar, gloedjenieuw en met een zeer luxe uitstraling. Café del Mar gaan gelegen aan het einde van de haven van Porec. Het is er doordeweeks niet erg druk, waardoor je heerlijk kunt loungen en kletsen met vrienden of andere bezoekers van Café del Mar. De heerlijke cocktails, de live muziek van de dj én de saxofonist zorgen voor de perfecte loungesfeer. Hoewel de club er exclusief uitziet zijn de prijzen dat niet. Een half liter bier is al te verkrijgen voor €4 en een cocktail voor €6.

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Ook voor lekkere tussendoortjes!

Ook de zoetekauwen kunnen hun geluk niet op in Café del Mar. De lekkerste dingen die je je maar kunt voorstellen zijn verkrijgbaar bij Café del Mar. Van cakejes tot gebak en van speciaal ijs tot heerlijke, ijskoude frappés: het is allemaal even zoet en lekker bij Café del Mar.

En ben je na al dat loungen ook wel toe aan een goed feestje? Elk weekend wordt Café del Mar ’s avonds omgetoverd tot een waar uitgaansparadijsje. Je kunt hier genieten van verschillende DJ’s, en ook evenementen en concerten worden vaak in Café del Mar gehouden.

Je vindt Café del Mar op de Obala maršala Tita 24 in Porec.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec! Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan...

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec! In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De ...