informatie

Club Plava

Een club met erotisch tintje!

Wil jij een nachtclub in Porec bezoeken waar je een fantastische avond kunt hebben met een erotisch tintje? Dan mag je de grote Club Plava zeker niet missen!

Club Plava was de eerste club in Porec en misschien daardoor wel zo populair bij alle verschillende nationaliteiten. Club Plava staat bekend om haar strippers (zowel mannen als vrouwen) die erg ver durven te gaan. Op het podium van Club Plava zijn dan ook elke avond diverse erotische shows waarbij de strippers werkelijk alles uit doen. De club wordt voornamelijk door mannen gezocht en is met de erotische vrouwenshows ook niet heel vrouw vriendelijk. Wel zijn er bij Club Plava ook mannelijke strippers te vinden.

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Groots opgebouwd en voor iedereen geschikt!

Ben jij niet zo gek op strippers, maar wel een liefhebber van House, Techno en Eclectic? Ook dan is deze grote club zeker wat voor jou! Je kan op deze muziek uit je dak gaan met wel 1000 anderen feestvierders.. In Club Plava is iedere avond een programma, zoals een live saxofonist, vocalist en veel meer entertainment.

Dus wil je graag een keer een nachtclub bezoeken waar je een erotische avond kan hebben maar ook gewoon kunt feesten op de beste muziek, dan is Club Plava een goede plek om te bezoeken! Als je Club Plava bezoekt moet je trouwens wel een redelijk dikke portemonnee hebben: een biertje is kost maar liefst €6 en er moet ook entree à €10 betaald worden.

Club Plava ligt aan de Plava Laguna, 52440 in Porec. De club is gelegen buiten het centrum van Porec en er rijden elk half uur gratis bussen Club Plava naar Porec en weer terug.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec! Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan...

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec! In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De ...