feesten

Restaurants in Porec

Wat ga jij eten in Porec?

Jij bent op een heerlijke vakantie in Porec en op zoek naar iets te eten. Gelukkig heeft Porec net als andere bekende vakantiebestemmingen voor jonge mensen een grote variatie aan leuke restaurants en eetcafés. In de ochtend zijn er leuke koffiebars, waar je in alle rust kunt ontbijten met een lekkere kop koffie. Omdat je dan waarschijnlijk nog op bed ligt kunnen we het ontbijt verder laten voor wat het is. Qua lunch heb je ook tientallen mogelijkheden, maar het belangrijkste van eten van de dag is voor Hollanders natuurlijk het avondeten. Om die reden vind je hieronder een aantal ontzettend goede en bovenal betaalbare restaurants in Porec!

Na een dag heerlijk bijkleuren en uitrusten van de vorige avond is het nu tijd om na te denken over het avondeten. In Porec kun je natuurlijk prima zelf koken, maar het is veel meer genieten wanneer je buitenshuis iets nieuws kunt proberen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om heerlijk tapas te gaan eten of een lokale specialiteit te bestellen. Echter bieden de meeste restaurants jou precies waar jij behoefte aan hebt: een goede bodem om jouw stapavond te beginnen. Deze bodem bestaat veelal uit hamburgers, spare-ribs en precies goed gebakken biefstuk. Natuurlijk kun je ook een salade bestellen, maar ach: het is maar één keer per jaar zomer!

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

De beste restaurants in Porec

Nu is het tijd om jou de beste restaurants in Porec te presenteren, allemaal getest tijdens de zomer van 2014. Heb jij ook een mening over een van de restaurants in Porec in deze lijst of wil je een restaurant in Porec toevoegen? Laat het ons weten, zodat we jou kunnen blijven voorzien van de allerbeste restaurants in Porec. Het is tijd om in de lijst te duiken, ontzettend veel plezier en natuurlijk eet smakelijk tijdens jouw vakantie in Porec!

Restaurant Koboba Aba in Porec

Ben jij tijdens jouw vakantie in Porec alleen op zoek naar betaalbaar en bovenal standaard eten, dan kun je restaurant Konoba Aba beter overslaan. De prijzen zijn gemiddeld, maar de producten komen allemaal uit de streek, waardoor je kennis kunt maken met de traditionele Kroatische keuken. Ga jij voor een risotto of een pasta met truffels?

Ontdek hier meer over Restaurant Koboba Aba in Porec!

Pizzeria Nono in Porec

Missschien denk je bij een bestemming als Porec aan een pizzeria met de meest makkelijke pizza’s. Ga je naar Pizzeria Nono, dan waan je jezelf in het echte traditionele Italië, en dat proef je. Naast overheerlijke pizza’s kun je bij dit restaurant terecht voor overheerlijke pasta’s en ook grillgerechten. Ook voor iets anders dan pizza dus!

Ontdek hier meer over Pizzeria Nono in Porec!

Restaurant Artha in Porec

Het beste restaurant van Porec, dat is restaurant Artha, een volledig vegetarisch/veganistisch restaurant waar je voor een klein prijsje ontzettend lekker kunt eten. Alle gerechten op de kaart kosten maximaal 10 euro. Je kunt er ontbijten, lunchen en dineren, maar ook voor een heerlijk drankje na een dag in de zon behoort tot de mogelijkheden!

Ontdek hier meer over Restaurant Artha in Porec!

Restaurant Divino in Porec

Eigenlijk moeten jullie in Porec minimaal één avond in stijl eten, dat kan bij restaurant Divino in Porec. Wanneer je gaat zitten kijk je uit over de prachtige zee en zie je voor je het eiland ST. Niklaas liggen. In dit elegante restaurant kun je eigenlijk alle lokale specialiteiten uit de Kroatische keuken proberen, wat neem jij vanavond?

Ontdek hier meer over Restaurant Divino in Porec!

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec! Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan...

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec! In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De ...