informatie

Restaurant Artha

Een vegetarisch restaurant met goedkope prijzen

Heb jij een iets kleiner budget, maar wil je toch graag lekker én gezond eten? In het vegetarische restaurant Artha ben jij hier helemaal op je plek!

Het restaurant Artha is door vakantiegangers in Porec uitgeroepen tot hét nummer 1 restaurant in Porec. Let wel op, want het gaat hier dus om een vegetarisch/veganistisch restaurant. Voor een gezonde maaltijd met verse groenten is dit the place to be in Porec. En dat voor een klein prijsje, want bijna alle gerechten bij restaurant Arthu kosten minder dan 10 euro. In restaurant Artha kun je ontbijten, lunchen en dineren. Ook voor een lekker drankje op het terras van dit restaurant ben je van harte welkom.

Restaurant Artha is van maandag tot zaterdag geopend van 10.00 tot 15.00 uur en van 18.00 tot 20.00 uur. Op zondag is het restaurant tussen 10.00 en 15.00 uur geopend.

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec! Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan...

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec! In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De ...