feesten

Uitgaan in Porec

De leukste clubs en kroegen!

Jouw jongerenvakantie in Porec is natuurlijk niet compleet zonder een aantal heerlijke avonden losgaan in het uitgaansleven van Porec. Uitgaan in Porec is namelijk een hele belevenis met verschillende populaire clubs en discotheken. Je kunt er ook voor kiezen een avond heerlijke cocktails te gaan drinken of dit natuurlijk te doen voor je verder gaat naar één van de grote clubs die deze feeststad in Kroatië rijk is.

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Even geen Nederlandse kroegen

Ondanks het grote aanbod aan uitgaansgelegenheden heeft Porec een uniek kenmerk: er is geen Nederlandse kroeg waar jij samen met alle andere Nederlanders kunt samenkomen. In Porec uitgaan is dus feesten met allemaal andere Nederlanders in internationale clubs. Dit biedt perspectief voor jongeren die het interessant vinden om een bijvoorbeeld een leuke Kroaat of Italiaan aan de haak te slaan. Zeker is in ieder geval dat je jezelf tijdens het uitgaan in Porec zeker niet zult gaan vervelen.

Elke avond een andere ambiance

Het gevarieerde uitgaansleven in Porec kent verschillende kleine clubs, maar ook grotere clubs zoals Lighthouse Music Club in Porec. Deze unieke discotheek is een grote openluchtdiscotheek met veel internationale DJ’s waar jij je zeker zult vermaken. Oja, de meeste clubs in Porec zijn helemaal of gedeeltelijk buiten; een ambiance die je op geen enkele andere partybestemming zult aantreffen.

Het beste van uitgaan in Porec

Een selectie van de beste clubs en discotheken van deze Kroatische hoofdstad van het feest is hieronder opgenomen. Op deze manier weet jij al voor vertrek naar Porec welke clubs, discotheken en cocktailbars je tijdens jouw vakantie in Porec zeker moet gaan bezoeken!

Club Byblos in Porec

We gaan direct van start met de grootste club van Porec: Club Byblos, dat in 2014 heropend werd met een capaciteit van maar liefst 6.500 internationale bezoekers, die de gehele zomer losgaan op de beste dance, house, maar ook R&B. In het verleden stonden hier artiesten als David Guetta, Eric Prydz en Tiësto!

Ontdek hier meer over Club Byblos in Porec!

Café del Mar in Porec

Op zoek naar een plek om heerlijk te loungen met jouw vrienden en vriendinnen, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Café del Mar. Café del Mar is een trendy loungebar met een luxe uitstraling, die zich vertaald in loungebanken en fijne stoelen. De prijzen: zes euro per cocktail en vier euro voor een halve liter bier!

Ontdek hier meer over Café del Mar in Porec!

Club Plava in Porec

Op zoek naar spanning in combinatie met een geweldig feestje? bij Club Plava in Porec kun je met 1.000 andere internationale gasten feesten, maar ook genieten van de verschillende mannelijke en vrouwelijke strippers. Deze unieke ambiance zorgt er wel voor dat deze club duurder is dan de andere: maar het is de moeite waard!

Ontdek hier meer over Club Plava in Porec!

Club Villa in Porec

Zoek jij een club waar het dak er werkelijk elke zomeravond af gaat? Zoek niet verder: bij Club Villa in Porec drink je overdag een heerlijke cocktail, terwijl je er ‘s avonds onder de sterren kunt dansen met 1.000 andere internationale gasten. Een bezoek aan deze openluchtdiscotheek is een must-do voor jouw vakantie!

Ontdek hier meer over Club Villa in Porec!

Cocktailbar Epoca in Porec

Koffie drinken, een hapje eten en genieten van cocktails doe je bij de beste cocktailbar, midden in het hart van Porec. Epoca is ook het perfecte begin van jouw stapavond in Porec, waar je heerlijk kunt loungen. Kom jij tijdens jouw vakantie in Porec langs in deze chille uitgaansgelegenheid in Porec?

Ontdek hier meer over Cocktailbar Epoca in Porec!

Lighthouse Music Club in Porec

Lichthouse Music Club is zonder twijfel de vetste club in de open lucht, waar je helemaal los kunt gaan met jouw vrienden. Helaas ligt deze club op ongeveer 30 kilometer rijden, maar elke zomer lassen alle reisorganisaties één avond in waarbij je met bussen naar deze club in het Kroatische Vodnjan!!

Ontdek hier meer over Lighthouse Music Club in Porec!

Club Saint + Sinner in Porec

Op zoek naar een club waar je zowel binnen als buiten helemaal los kunt gaan? Club Saint + Sinner in Porec is namelijk voor de helft binnen, terwijl de andere helft zich onder de sterrenhemel bevindt. De plek waar je met 600 anderen het echte vakantiegevoel kunt ervaren met cocktails, videoschermen en een prachtig uitzicht!

Ontdek hier meer over Club Saint + Sinner in Porec!

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec! Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan...

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec! In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De ...