feesten

Saint + Sinner

Een zeer populaire openluchtclub in hartje Porec!

Wil jij tijdens jouw jongerenvakantie in Porec ook helemaal uit je dak gaan in de buitenlucht? Club Saint + Sinner is een moderne half openluchtclub, waar jij keihard kan feesten!

Midden in het centrum van Porec, aan de waterkant vind je Saint & Sinner. Dit is een moderne half openlucht club met een groot terras waar je heerlijk kan eten en de lekkerste drankjes kan krijgen. Heb jij het dus warm gekregen van het dansen, dan kun je lekker gaan chillen op het terras en de sterrenhemel boven je bekijken!

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Losgaan op housemuziek!

In de Saint + Sinner kun je samen met 600 andere vakantievierders lekker losgaan op housemuziek. Lekker op het terras met een cocktail, grote videoschermen en een prachtig uitzicht… Een bezoekje aan de Saint + Sinner mag je zeker niet overslaan!

Je vindt de Saint & Sinner op de Obala maršala Tita 12, Porec. De discotheek is geopend tot 02.00 uur ’s nachts.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec! Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan...

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec! In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De ...