informatie

Restaurant Divino

Wil jij een avond uit eten in een luxe restaurant, waarbij je uitkijkt over de zee en zo een mooie zonsondergang mee kunt pakken? In restaurant Divino kun je geheel in stijl luxe eten!

In het historische centrum van Porec vind je het restaurant Divino. Vanuit het restaurant heb je een prachtig uitzicht op de zee en op het eiland van St. Nicolaas. De eigenaar van het restaurant zit al erg lang in de business, hij heeft hiervoor een zeer succesvol en bekend restaurant gerund.

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Een elegant restaurant met Kroatische keuken

In het elegante Divino kun je de heerlijke specialiteiten uit de Kroatische keuken proeven. De chefkok maakt heerlijke vis- en vleesgerechten, waarbij je een goed wijntje kunt drinken. En het eten smaakt niet alleen heerlijk, ze zien er ook prachtig uit. De chefkok maakt ware kunstwerken van zijn gerechten. Divino is niet goedkoop, maar dit luxe restaurant is zeker de moeite waard. Ook de zeer uitgebreide drankkaart moet je absoluut even bekijken. Je vindt restaurant Divino op de Ubala Maršala Tita 20 in Porec.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec! Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan...

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec! In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De ...