feesten

Club Villa

Een grote openluchtclub in het hart van Porec

Club Villa een grote openluchtclub, en ligt in het hart van Porec. Vanaf het oude centrum is het slechts vier minuten lopen naar deze grote club. Overdag is Club Villa geopend voor koffie, andere drankjes en heerlijke chillsessies op het strand. ’s Nachts gaat het dak eraf en wordt er gefeest alsof de zomer nooit over gaat! Samen met bijna 1000 anderen kun je hier dansen onder de sterren. Met variërende muziek van House, Urban en R&B is hier voor ieder wat wils. In Club Villa vindt je de beste Kroatische DJ’s, danseressen en speciale drankacties. De club is verdeeld in een openlucht en een overdekt gedeelte, met een danszone, een chill out zone en een VIP lounge.

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Ook een leuk terras

Ben je even moe van het dansen en heb je zin om wat rustiger aan te doen? Geniet lekker op het terras met een drankje! Ook fijn: de entree bij Club Villa is altijd gratis. Deze club moet je dus zeker eens bezoeken als je in Porec bent!

Je vindt Club Villa op de Rade Koncara 4A, in Porec. Club Villa is elke dag geopend van 09.00 uur ’s ochtends en gaat door tot in de vroege uurtjes.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec! Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan...

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec! In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De ...