busreizen

Busreizen naar Porec

Informatie en aanbiedingen voor een busreis naar Porec

Ben jij ook al aan het kijken voor een vakantie naar Porec? Dan ben je er vast al achter gekomen dat de meeste reizen nog best prijzig zijn omdat er een vliegticket bij de reis zit inbegrepen. Wil jij goedkoop richting deze vakantiebestemming? Dan is het een idee om een busreis naar Porec te overwegen. Het kan namelijk wel tot €200,- schelen door met de bus te gaan in plaats van met het vliegtuig. En het geld dat je bespaart kun je tijdens jouw vakantie lekker uitgeven aan leuke dingen!

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Duur van de busreis

Misschien wel het belangrijkste om te weten als je een busreis naar Porec overweegt: hoe lang doet de bus erover? De totale reisduur van een busreis naar Porec is ongeveer 20 uur als je vanaf Utrecht reist. Alle reisorganisaties bieden busreizen aan waarbij je vroeg in de middag vertrekt. Dat houdt in dat je de volgende dag rond 10 uur ’s ochtends in Porec aankomt, waarna je de rest van de dag overhebt om gelijk het strand op te gaan of het zwembad in te duiken. Ideaal!

Hoe werkt een busreis naar Porec?

Heb je gekozen om met de bus naar Porec te gaan (en dus heel wat geld te besparen!), dan wil je natuurlijk wel weten hoe deze busreis verloopt. Fijn om te weten is dat je tijdens de busreis drie tussenstops hebt, waarbij je even uit de bus kunt om je benen te strekken. De eerste stop is rond 19.00 uur, waarbij je de mogelijkheid krijgt om te dineren. Ongeveer 5 uur later vindt er nog een stop plaats, dat is dus rond middernacht. Na deze stop wordt iedereen verzocht om te gaan slapen, zodat je de volgende ochtend fris wakker wordt in Porec. Niet zo’n fan van slapen in een bus? Om 4.00 ’s nachts is er nog een korte stop die je de mogelijkheid geeft om om de bus even uit te kunnen. Rond 10.00 bereikt de bus Porec, waarna iedereen wordt afgezet bij de accommodatie die je geboekt hebt.

De terugreis naar Nederland

Hoe jammer ook, aan elke vakantie komt een eind. Na jouw heerlijke vakantie in Porec begint de reis terug naar huis. De meeste bussen vertrekken rond 19.00, maar de reisorganisatie geeft het definitieve tijdstip van vertrek aan op het prikbord van jouw reisorganisatie in het hotel. De bussen vertrekken nooit voor 18.00 uur, zodat je op je laatste vakantiedag nog even kunt uitrusten. De volgende dag zul je rond 13.00 weer in Nederland aankomen.

Tip

Het is handig om de reisorganisaties die busreizen naar Porec verzorgen goed te bekijken. Zo is het namelijk fijn als de reisorganisatie comfortabele bussen inzet. Een comfortabele bus heeft een beenruimte van minimaal 90cm, dit maakt de reis een stuk prettiger en je komt een stuk fitter aan op je vakantiebestemming.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec! Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan...

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec! In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De ...