activiteiten

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec!

In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De activiteiten in Porec staan ook onder het kopje “activiteiten” op de site. Hier kan je nog wat uitgebreider lezen over de activiteiten in Porec.

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

1. Boottochten

Of je nu in Porec wilt relaxen of los wilt gaan. De boottochten die in Porec worden aangebonden hebben het allemaal. Je kan kiezen voor een relaxte cruise met de ‘Catamaran Relaxing Cruise’. Op deze cruise kan je bijkomen van de vorige nacht terwijl je onder de Kroatische zon bruinbakt. Daarnaast kan je ook kiezen voor de Party cruise. Je kunt er onbeperkt eten en drinken!

2. Dagtrip naar Venetië

Een van de vele leuke activiteiten die je vanuit Porec kan gaan uitvoeren, is de dagtrip naar Venetië. Deze trip is zeker de moeite waard. Venetië heeft veel te bieden en aangezien je dichtbij zit, kan je deze stad niet overslaan!

3. Wateractiviteiten

Voor de waterratten onder ons is ook genoeg te doen aan activiteiten in Porec. Zo kun je duiken & kajakken. Duiken is een van de mooie activiteiten die dichtbij Porec ligt. Op ongeveer 10 minuten loopafstand van het centrum van Porec ligt het duikcentrum. Zeer goed bereikbaar dus! Deze activiteit is een aanrader voor zowel amateur als expert. Is duiken niet echt jouw activiteit? Dan kan je ook kajakken in de buurt van Porec. In Rovinj kan je naast snorkelen & eilandhoppen ook kajakken. Deze excursies worden door vele reisorganisaties aangeboden. Vraag het even na bij je reisorganisatie, die helpen je verder op weg.

4. De natuur verkennen

Naast de te gekke feesten, de lange nachten & de brakke ochtenden op het strand, wil je misschien ook even rust. Deze rust kan je perfect pakken als je eens lekker de natuur gaat verkennen. Het lijkt misschien niet het meest voordehand liggend dat je de natuur verkent als je op jongerenreis bent, maar deze activiteit is zeker de moeite waard. De omgeving van Porec biedt namelijk een prachtig stuk natuur, met als hoogtepunt de indrukwekkende meren & watervallen. Deze meren worden de Plitvice meren genoemd. Excursies worden wederom door vele reisorganisaties aangeboden.

5. Een dag aan het strand

Porec kent vele mooie stranden. Het is dus ook zeker een aanrader om een keer lekker bruin te bakken onder de zon. Porec kent verschillende stranden. Één daarvan is het stadsstrand genaamd “Town Beach”. Naast de haven van Porec is een kiezelstrand met verschillende bars en sportactiviteiten. Daarnaast het je nog het St. Nikola strand. Dit strand ligt 5 minuutjes (met de boot) van Porec vandaan. Hier kan je in alle rust genieten van je vakantie. Een ander strand waar je lekker kan bakken is Strand “Brulo”. Ook dit strand is een aanrader voor jongeren.

Er is meer dan deze top vijf!

Hierboven hebben we wat activiteiten van Porec op een rij gezet. Dit is een korte samenvattingen van enkele activiteiten in Porec. Er is nog veel meer te doen! Wil je meer weten over de andere activiteiten? Kijk dan even op onze site onder het kopje “activiteiten”. Ook voor meer informatie van de bovengenoemde activiteiten moet je kijken op deze site. Er staat namelijk uitgebreider aangegeven wat de activiteiten precies inhouden. Hopelijk heb je wat gehad aan dit stuk over activiteiten en ben je nu (nog) enthousiaster geworden over een vakantie naar Porec!

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec! Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan...

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec! In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De ...