activiteiten

Avontuur opzoeken in het Kroatische Porec!

Actie in Porec!

Ben jij opzoek naar een leuke vakantie? Zit je eraan te denken om naar Porec te gaan? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je weet wat er allemaal te doen is. Het uitgaansleven, de stranden, de activiteiten, allemaal belangrijke zaken voor jullie jongerenvakantie. Hieronder wordt wat dieper ingegaan op de activiteiten in Porec. Karten, paintballen, wateractiviteiten, het is allemaal mogelijk in Porec. Lees snel verder voor meer informatie!

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Wateractiviteiten

In Porec vind je veel mooie stranden. Aan deze stranden kun je aan veel leuke activiteiten deelnemen. Nog een beetje moe van gister? Dan is het een goed idee om even wakker te worden. Ga mee op een ritje met de jetski, of vlieg over de golven op een banaan. Vrijwel alle mogelijke wateractiviteiten zijn aanwezig in Porec. Een dagje aan het strand gaat dus niet snel vervelen. Natuurlijk kan je ook gewoon lekker relaxed in een van de vele Beachbars genieten van een heerlijke cocktail. Voor ieder wat wils aan de stranden van Porec!

Karten in Porec

Houd jij wel van wat actie? Dan is leuk om samen met je vrienden te gaan karten. De adrenaline giert door je lijf terwijl je met hoge snelheden door de bochten scheurt. Als je een keer geen zin hebt in een rustig dagje strand, dan is dit een zeer goed alternatief. Een leuke middag die ervoor zorgt dat iedereen goed opgepept is voor de lange nacht die gaat komen! De kartbaan is erg dichtbij. Op ongeveer 500 meter van het strand, vind je een van de beste kartbanen van Kroatië. Beginner of expert? Iedereen kan terecht bij deze kartbaan voor een spannende dag!

Fietsen

Is karten iets te spannend voor je? Wil je liever een meer relaxte activiteit? Ga dan met z’n alle een fietstocht maken. Als je houdt van fietsen, dan zit je in Porec helemaal goed. Tijdens je fietstocht ontdek je het prachtige landschap van Porec. Met prachtige valleien en mooie karakteristieke dorpjes, is een fietstocht een leuke en sportieve manier om je middag te vullen in Porec!

Paintball

Heb jij je altijd al een keer soldaat willen voelen? Dan moet je zeker een keertje paintballen. Enkele minuten van Porec vandaan vind je een paintballclub. Hier kan je terecht voor je dosis actie en avontuur. Ga samen met je vrienden het avontuur aan en zorg ervoor dat je je tegenstander uitschakelt, voordat je zelf wordt beschoten! Een leuke activiteit voor iedereen die de terrasjes en stranden moe begint te worden. Wil je meer weten over de bovenstaande activiteiten? Vraag dan je reisleiding om meer informatie. Zij kunnen je de precieze informatie geven over de tijden, prijzen en plaatsen.

Meer toffe activiteiten in Porec?

Er is natuurlijk nog zo veel meer te doen in Porec. Als je graag op de hoogte wilt zijn van alle leuke activiteiten in Porec, dan kan je op deze site nog veel meer informatie vinden. Onder het kopje “activiteiten” vind je veel meer leuke activiteiten in Porec. Ook op de blog wordt regelmatig een bericht geplaatst. Deze berichten zijn interessant voor alle jongeren die naar Porec gaan of willen gaan. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec! Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan...

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec! In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De ...