feesten

Restaurants in Porec die je niet mag missen!

De lekkerste resutaurants!

Tijdens je vakantie in Porec wil je natuurlijk optimaal genieten. Optimaal genieten van het lekkere weer, de leuke activiteiten en natuurlijk van het gezellige uitgaansleven. Aangezien je vaak tot in de late uurtjes aan het doorfeesten bent, komt het natuurlijk wel eens voor dat je weinig energie hebt op een dag. Daarom is het belangrijk dat je goed en lekker blijft eten. Hierdoor krijg je de nodige energie weer en leg je een goede bodem voor de komende nacht. Natuurlijk is het ook erg gezellig om met z’ n alle lekker uiteten te gaan. In Porec zijn er zijn vele verschillende restaurantjes waar je lekker kan eten. Hieronder vind je meer informatie over de gezelligste restaurantjes waar je ook nog eens lekker kan eten!

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Restaurant Val di Preti Saint

Op loopafstand van het centrum, vind je het gezellig tentje Val di Preti Saint. Voor een relaxed dagje strand moet je zeker weten hier zijn. Naast dat je hier goed tot rust kan komen en lekker kan genieten van de zon, kan je hier ook nog eens overheerlijk eten. En wie vindt zon, zee en een lekker hapje eten nou geen goed idee?…

Fontana (ijssalon & Nederlandse snacks)

Het zonnige weer in Porec nodigt al snel uit om een dagje lekker te genieten van de zon. Een dagje strand of een dagje aan het zwembad is dan ook zeker niet onwenselijk. Na een lekker warm dagje strand is het natuurlijk altijd wel lekker om even af te koelen. Voor verkoeling moet je even langsgaan bij Fontana. Fontana is een ijssalon waar je overheerlijk ijs kan krijgen!

Restaurant de Saloon in Porec

Dit restaurant is net iets anders dan de andere restaurants in Porec. Je kunt hier namelijk pizza’s bestellen. Dat is op zich natuurlijk niet zo bijzonder. Wat echter wel bijzonder is, is de afmeting van deze pizza’s. Je kunt hier namelijk pizza;s bestellen met een doorsnee van 1 meter 20! Een betere bodem voor de lange nacht is niet te vinden.

Tip in Porec

Wil je een keer wat nieuws proberen? Probeer dan de specialiteit van Porec; cevapcici. Cevapcici zijn gehaktrolletjes met pittige rode paprikasaus.

Nog meer leuke restaurantjes proberen?

Wil je meer weten over de bovenstaande restaurantjes? Vraag dan om meer informatie bij de plaatselijke reisleiding. Zij kunnen je meer vertellen over deze gezellige plaatsjes. Natuurlijk zijn dit niet de enige restaurantjes in Porec. Als je meer wilt weten over de restaurantjes in Porec, dan moet je even op de site verder kijken. Onder het kopje “eten” vind je veel meer informatie over de gezelligste plekjes om te eten.

Handige tips & blog

Uitgaansgids voor jouw jongerenvakantie in Porec

De hotspots van het uitgaansleven van Porec! Als jij opzoek bent naar een leuke vakantie, dan is het belangrijk dat je wel een beetje weet waar je goed uit kan...

Top 5: activiteiten in Porec

Welke dingen je absoluut moet doen in Porec! In dit artikel hebben we een kleine top 5 aan activiteiten gemaakt zodat jij je op vakantie niet zal vervelen. De ...